Tempahan Iklan (Lihat Size)

Tempahan Iklan (Lihat Size)

Selasa, 26 Mei 2009

Mesyuarat PLPDT Kali Ke-2

0 ulasan
Batu Enam 22hb mei 2009 (Buletin PLPDT) - PLPDT telah mengadakan Mesyuarat bulanannya kali kedua yang diadakan di Bilik Mesyuarat Darul Taqwa. Mesyuarat itu yang di pengerusikan sendiri oleh Presiden PLPDT bermula pukul 3 petang.

Mesyuarat itu banyak meluluskan usul-usul yang berkaitan dengan program-program Induk dan Biro-biro dan membuat sedikit pertukaran nama Biro Kebajikan dan Kemasyarakatan kepada Biro Kemasyarakatan. Antara program-program yang diumumkan oleh Presiden, diantaranya :

1) Majlis Makan Malam bersama Tokoh - Biro Kewangan dan Usahawan
2) Pertandingan Bola Sepak Piala Tuan Mudir DT - Biro Kesenian, Sukan dan Kebudayaan
3) Indoor Games Muslimat PLPDT 2009 - Badan induk Muslimat PLPDT
4) Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri 2009 - Badan Induk PLPDT

Dalam mesyuarat itu juga,Biro Kewangan dan Usahawan menyatakan akan mengumumkan Tokoh yang dijemput untuk menjayakan Majlis Makan Malam bersama Tokoh. ini kerana pertemuan dengan tokoh yang dicadangkan dalam proses perbincangan.

Ahli mesyuarat sepakat memilih tarikh pada Jumaat malam Sabtu 26hb 6 2009 ini yang bertempat di Restoran As-Syakirin di Pok Tuyu bagi mengadakan Majlis Makan Malam itu.

Presiden juga menerangkan beberapa Aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan Madrasah. diantaranya akan menyiapkan Bilik Mesyuarat Madrasah Dar Attaqwa dalam masa 6 bulan dengan dibantu oleh sumbangan Orang ramai.

Mesyuarat itu berakhir pukul 4.45 petang selepas Tazkirah yang disampaikan oleh Alfadhil Ustaz Mohd Shahril bin Mohd Alim selaku Presiden PLPDT. Mesyuarat itu diakhiri dengan tasbih Kaffarah dan surah al-Asyh

-Unit Penerangan PLPDT

Comments

0 comments to "Mesyuarat PLPDT Kali Ke-2"

Catat Ulasan

 

@PLPDT 2009/2010 | Semua Hakcipta Adalah Terpelihara | Dikelolakan Oleh Editorial Blog Dengan Kerjasama Urusetia Penerangan PLPDT